Ominaisuudet

Varausjärjestelmän perustoiminnot - varaaminen ja peruuttaminen on tehty mahdollisimman helpoiksi.

Järjestelmä on vuosien saatossa hioutunut vesitiiviiksi - tuplavaraukset ovat mahdottomia. Jokainen uusi päivitys testataan huolellisesti ennen julkaisua.

Järjestelmään on mahdollista lisätä lähes millainen asiakkaan toivoma ominaisuus tahansa.

Perusnäkymänä viikkokalenteri on kätevä ja näyttää kerralla koko viikon varaukset. Vaikka samantyyppisiä tiloja/palveluita olisi kymmeniä, voidaan ne yhdistää kätevästi yhdeksi alkamisajan mukaan esim. "tasatunnit" ja "puolelta alkavat". Tällöin kohta näkyy vapaana, kunnes viimeinenkin kyseisen ajankohdan paikka on varattu.

Selvät värikoodit auttavat havainnoimaan mitkä tunneista ovat vielä vapaina ja mitkä ovat omia tunteja. Pääkäyttäjälle erityyppiset varaukset näkyvät eri väreillä. Pääkäyttäjä näkee jokaisesta käyttäjän toiminnasta lokin. Tehdyt varaukset saa helposti laskulle yhdellä klikkauksella.

Tilojen selaaminen voidaan halutessa sallia vain kirjautuneille (ja rekisteröityneille) käyttäjille. Käyttäjät voidaan jakaa eri kategorioihin ja antaa niille eri oikeudet: Esim. Kuinka monta varausta voi tehdä, kuinka aikaisin voi varata, kuinka aikaisin pitää peruuttaa jne.